perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pääsiäispupuja

Ei ole ollut oikein mitään päivetettävää kun kuviakaan ei ole tullut otettua, mutta tänään tuli vietettyä aikaa kameran ja pupujen kanssa ulkona, kun on niin ihana kelikin. Lämmin ja aurinko paistaa. Isojen kanien kanssa tuli hengailtua lähinnä tarhan siivouksen merkeissä, mutta Arttu pääsi taas ulkoilemaan valjaissa.Aurinko melkein häikäisee pelkästään kuvia katsomalla. Kirkasta, niin kirkasta... Ehkä se kesä vielä tulee.

Grumpy Bunny :D

Papu

Papu
Laitoin tarhaan toisenkin vessan, koska viimeisen kahden viikon aikana on tuntunut, että kakkaa on tullut enemmän ihan joka paikkaan muualle kuin laatikkoon, etenkin heinäseimen eteen, johon sinisen tehdashäkin pohjan siirsinkin nyt sitten. Liekö joku kevätjuttu vai mikä, koska ennen ovat olleet niin kovin, kovin siistejä.


4 kommenttia:

 1. Tuo eka kuva Pavusta on hieno!
  Mun blogi: http://kanimaisia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. oli kyllä ihan pakko liittyy lukijaks kun sul on niin ihania kaneja ja tosi kivaa blogitekstiä!! (:
  http://pupuninjat12.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Minä olen tässä ihmisten blogeista katsellut tuoreita kuvia ja olen ihan yllättynyt miten monien pihassa näkyy jo maata! Siis olen ollut aivan siinä uskossa, että kaikkialla on vielä valtavat kinokset! :)

  Meidän pihassa ei tosiaankaan ole sulanut vielä YHTÄÄN. Autopaikalla saattaa ehkälähiaikoina jostain kohdin jo vähän alkaa maa pilkottamaan, mutta ei kyllä toivoakaan että muualla pihassa vielä. Pihalla on 70 senttiset kinokset tällä hetkellä, pihatiellä tosin vain noin 25 senttinen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään näy maata kuin ihan tuossa talon kulmalla, muuten näyttää tältä; http://pussikettu.blogspot.fi/2013/04/kevat-missa.html
   Kuvat otettu vielä viitisen päivää myöhemmin kuin nämä Artturin ulkoilukuvat...

   Poista