perjantai 31. elokuuta 2012

Goodbye balls

Jussista tuli eilen eunukki. Eli Jussi kävi siis eilen kastraatiossa Kalannissa Univet-eläinlääkäriasemalla. Palvelu oli  hyvää ja osaavaa, vaikka hinnakasta olikin, ainakin meikäläisen budjetille. Kastraatio tuli kaikkineen maksamaan siis 136€. Ihan mielenkiintoista olisikin kuulla, mitä teillä muilla vastaava operaatio on tullut kustantamaan?

Jussia ei päästetty lähtemään kotiin, ennen kuin se alkoi heräillä. Kotipihassa se oli jo melko virkeä ja veinkin sen koppeineen kylpyhuoneeseemme heräilemään kunnolla, koska siellä on lattialämmitys. Hetken aikaa Jussi siellä retkotti pää ulkona kopasta, mutta hetken päästä jo varovasti hyppeli pitkin kylppäriä ja otti porkkanaa, kun mieheni sitä sille tarjosi.

Kävin Jussin heräillessä siivoamassa sen asumuksen ja kyllä Jussilla olikin huutava nälkä siinä vaiheessa, kun se sinne pääsi. Heinä, pelletti ja porkkana maistuivat.

Hyvä fiilis jäi tästä operaatiosta, vaikka alkuun pelottikin. Varsinkin marsujen kohdalla kun olen kuullut kaikenlaista kastraation epäonnistumisesta. Lähinnä siis, että eläin on jäänyt heräämättä. Ja onhan tämä omalle kohdallekin käynyt aiemmin, että rakas lemmikki ei enää herääkään nukutuksesta. Rest in peace Nasu, Fallexen Jocasta, englanninbulldoggi 10.12.2004-10.3.2005 <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti